A véradóknak köszönhetően esélyt kapott az édesanya, hogy felnevelje újszülött gyermekét!

Az elmúlt napokban nagyon sok önkéntes érkezett az OVSz-hez támogató irányított véradásra, amikor egy fiatal édesanya életveszélyes állapotba került, miután életet adott egészséges gyermekének.

A sok egységnyi vérkészítményre szoruló édesanya ma már jól van, hála azoknak a véradóknak, akik önzetlenségükkel vérellátó intézeteinket felkeresve azonnali segítséget nyújtottak. 
A fiatal nő, aki eddig az életéért küzdött , most már találkozhatott gyermekével is. A véradók nélkül talán sosem jöhetett volna létre ez a csodálatos pillanat.

Az édesapa személyesen látogatott el a vérellátóba és köszönte meg az odaadó véradók és az egészségügyi szakemberek munkáját. Az élete egy pillanat alatt megváltozott, és most boldog családként élhetik mindennapjaikat.

Az Országos Vérellátó Szolgálat nevében szeretnénk kifejezni hálánkat mindazoknak, akik részt vettek ebben az életmentő folyamatban. A véradók nemes tettei nemcsak egyéni életeket mentettek meg, hanem egy egész család boldogságát is megteremtették. 

Köszönjük minden véradó hősiességét és az egészségügyi szakemberek odaadó munkáját, a családnak pedig boldog és egészséges életet kívánunk!