Legyél valaki reménysugara!

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat december 1-jén ,,Legyél valaki reménysugara!" felhívással nyitotta meg legújabb budapesti állandó véradási helyszínét a Sugár Üzletközpontban.

A budai oldalon lévő Karolina úti Vérellátó Központ mellett mostantól már a pesti oldalon élőknek, dolgozóknak is egy kedvezőbb lehetőséget biztosítunk véradásra.

 

A Sugár Üzletközpont 2. emeletén minden hétköznap 12-18 óra között várjuk a segíteni vágyókat. A környékbeliek számára szokásos, már bevált hétvégi Sugár-véradások is megmaradnak.

Bízunk benne, hogy a helyszínt hamar megkedvelik a véradók, és rendszeresen visszatérnek majd, hogy segítő karjukat nyújtsák!

 

Az első 300 véradó kedvezménykupont kap ajándékba a Sugár Mozi jóvoltából, valamint köszönjük az IKEÁ-nak, hogy felajánlásukkal hozzájárultak az új véradópont berendezéséhez!

 

 

Fontos, hogy a véradásra ne éhgyomorral érkezzen! Egyen, igyon bőségesen előtte! Az adatfelvételnél szükség lesz TAJ, személyi- és lakcímkártyájára, mert ezek nélkül a véradás nem jöhet létre.

A véradásról bővebben ITT tájékozódhatnak.

 

Szeretettel várjuk az új és a rendszeres véradókat a Sugár Üzletközpontba, és az ország minden véradásán!